Frida Bergh - Fotograf Erik Lundback.JPG

Kristina

Frida Bergh

Frida alternerade rollen som Kristina i Kristina från Duvemåla på Cirkus i Stockholm. Hon har arbetat över hela landet på teatrar som Stadsteatrarna i Stockholm, Malmö, Uppsala, privata scener som Oscarsteatern, Chinateatern och Nöjesteatern samt på Operorna i Malmö Karlstad och Umeå. Hon har ett flertal gånger arbetat med regissören Lars Rudolfsson och medverkat i uppsättningar som vunnit priser och spelat på Biennaler som Kulturhusets Tjechovträdgården och Malmö stadsteaters Ingvar.

Daniel Eriksson, Fotograf Tony James And

Karl Oskar 

Daniel Eriksson

Daniel debuterade som artist för över 20 år sedan och har via Scenskolan i Göteborg gjort sig en internationell musikalkarriär där han uppburit titel- & huvudroller i Jekyll & Hyde, Jesus Christ Superstar, Miss Saigon och RENT för att nämna några. Efter flitigt spelande på teatrar & operahus i Danmark, Tyskland, Österrike, Holland och Sverige återkom han 2018 till scenerna i Sverige som Jesus i EldeenJohanssons produktion av Jesus Christ Superstar in concert som under 2019 spelades på Malmö Live och i Uppsala konserthus. Allra senast sågs Daniel på Malmö Operas scen som Monseiur D´Arque i Skönheten & Odjuret 2019/20 och i egen-producerade julkonserten Running Home for Christmas 2019 och 2020. Julkonserten blev även till ett Live-album med samma namn. 

Fina-Kajsa, berättaren

Presenteras inom kort

Johanna_Ström_Ulrika_Färg.jpg

Ulrika 

Johanna Ström 

Johanna Ström fick sitt stora genombrott i musikalvärlden då hon spelade den ryska hustrun Svetlana i Björn Ulvaeus och Benny Anderssons musikal Chess på Svenska Teatern i Helsingfors 2018-2019. Tidigare i sin karriär har hon spelat i revyer, farser och musikal, sjungit jazz och soul och som barn och ungdom medverkat i film och TV.

Robert

Nils Weibull

Nils  har alltid sysslat med musik och sång så länge han kan minnas, men han började sin 

scenkarriär i Malmö operas barnkör. Där var han med i produktioner som Carmen, Parsifal och Trollflöjten. Nils debuterade också som solist när han som gossopran sjöng tillsammans med Malmö operas kör och orkester i Mendelssohns oratorium Elias.

Efter tre år på gymnasiet, med 

inriktning spets-sång, började Nils på Östra Grevies folkhögskola där han läste ett år musikteater. 

Under detta år gjorde han bland annat roller som pappan i Next to normal, Sweeney Todd och Henrik i A little night music. Just nu läser Nils till musikalartist på Högskolan för Scen och Musik vilket är en treårig kandidatutbildning i Göteborg. Utöver musikal har han ett stort intresse för jazz.